1-بایوس رو اپدیت کنید . آخرین بایوس رو از همین بخش دریافت کنید .
2-اسکرین شات از برنامه hwmonitor
3-از چه کولینگی استفاده میکنید .
سلام
فرکانس پردازنده تو بار زیاد کم می شه (اور 4.5 و ولتاژ 1.380 یا اور 4.4) ، فکر کردم مشکل از دماست ولی مشکل از دما نیست (دما زیر 90 هست و Temperature Throttling ندارم) و نرم افزار XTU اینتل Current Limit Throttling 100% نشون می ده!
تو BIOS محدوده جریان تا 255 بردم بالا ولی فرقی نکرد.
حتی در حالت بدون اور و تو حالت Default در BIOS تو فشار (IBT و Prime95) اتفاق باز هم رخ می ده.
یا مشکل از پردازنده است یا مشکل از مادربرد در اندازه گیری جریان. اگه مشکل از مادربرد باشه برگردوندن مادربرد و راضی کردن آواژنگ سخته!
ممنون می شم کمکم کنید.
مادربرد Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7
آخرین ویرایش توسط Thor در تاریخ 18-02-16 انجام شده است
|
1-بایوس رو اپدیت کنید . آخرین بایوس رو از همین بخش دریافت کنید .
2-اسکرین شات از برنامه hwmonitor
3-از چه کولینگی استفاده میکنید .
BIOS آپدیت شده
کولینگ Nepton 280L
اسکرین HWMonitor هم می زارم فعلا منزل نیستم
شات هم cpu-z از قسمت main و هم اصلی بگذارید هم hwmonitor pro تا بررسی دقیق بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکرین شات ضمیمه شد
دمای پردازنده بالاست در حالت عادی نباید این مقدار باشه . شما به احتمال زیاد بلاک واترکولینگ را خوب نبستی . این دما با واتر کولینگ برای این پردازنده طبیعی نیست . واترکولینگ رو باز کن . خمیر خوب بزن دوباره ببند . اگر دما بالا بود پردازندت مشکوکه .این بایوس رو حتما بزن . بعد clear cmos کن
GA-Z170X-Gaming 7 - F7k
|
دما بالا هست و واسه خودمم عجیبه، چند بار عوض کردم حمیر و حتی جهت پمپ عوض کردم ولی تغییر زیادی نداشت. خمیر CF III استفاده کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل از دما نیست، چون با این دما CPU فرکانس پایین نمیاره و نرم افزار XTU هم Thermal Throttlingنشون نمی ده و Current Limit Throttling نشون می ده.
من واقعا از خرید Gigabyte پیشیمونم، همیشه سری Maximus ASUS استفاده می کردم، این مادربرد با این قیمت تنظیمات کمی هم در اختیار می زاره و تو جستجو هام هم متوجه شدم کسانی که مشکل داشتند با Gigabyte بوده!
در شاتی که گذاشتید شات از قسمت main نگذاشته بودید .
بنا به تجربه خدمتتون عرض میکنم چون به تازگی هم با gaming 5 و هم gaming 3 سیستم بستم . توی هیچکدوم مورد شما رو ندیدم . شما با ضمیمه کردن همین موارد میتونید مادربرد را برای خدمات گارانتی پذیرش کنید .
Thor (19-02-16)
با سلام خدمت شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Thor برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم اگر احساس میکنید ایراد از مادربرد هست . مادربرد را برای تست شنبه تحویل گارانتی بدهید . شماره پیگیری هم برای من خصوصی کنید . تا مورد شما را مستقیم پیگیری کنیم .
با تشکر از شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با قسمت Mainboard هم ضمیمه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks